Neuleet

Neuleet


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Raidallinen 60-luvun akryylineuletakki, koko miesten S-M, naisten n.L

Iloisen raidallinen, 60-luvun akryylineuletakki  vetoketjulla. Sopii sekä miehille että naisille. Koko on  miesten noin S-M, naisten noin L, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

35,00
Toimituksen paino: 0,39 kg

Vaaleanruskea 60-70-luvun villaneuletakki, koko miesten S-M, naisten n.L

Vaaleanruskea, lämmin, 60-luvun neuletakki vasemmanpuoleisella napituksella. Neule on USA:sta. Sopii sekä miehille että naisilla. Kokomerkintä (miesten) 50, koko on  miesten S-M, naisten noin L, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

49,00
Toimituksen paino: 0,3 kg

Vihreä, kauluksellinen 60-luvun neulepaita, koko

Kauluksella varustettu,  metsänvihreä, 60-luvun villaneulepaita. Sopii sekä naisille että miehille. Koko on naisten noin XL-XXL, miesten noin L, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

45,00
Toimituksen paino: 0,62 kg

Vihreäsävyinen 60-luvun pooloneule, koko naisten XXL, miesten L-XL

Lämmin, petroolinvihreäpohjainen,  60-luvun pooloneule. Sopii sekä naisille että miehille. Koko on naisten noin XXL, miesten noin L-XL, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

45,00
Toimituksen paino: 0,8 kg

Vaaleapohjainen 60-70-luvun neulepaita, koko naisten L, miesten M

Lämmin, vaaleapohjainen, 60-luvun lopun tai 70-luvun alun, hieman ohuempi neulepaita. Koko on naisten noin L, miesten noin M, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

39,00
Toimituksen paino: 0,47 kg

Sinapinkeltainen 40-50-luvun neulepaita, koko naisten L, miesten S-M

Lämmin, sinapinkeltainen, 40- ja 50-lukujen vaihteen nappiolkainen neule. Sopii sekä naisille että miehille. Koko on naisten noin L, miesten noin S-M, neule on kuvattu noin M-kokoisen miestorson päällä. Katso mitat kuvauksesta!

55,00
Toimituksen paino: 0,67 kg