Viininpuna-mustakuvioinen 50-luvun prinsessatakki, n.S (lyhyet mittasuhteet)

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

79,00
Toimituksen paino: 1,8 kg

Sievä, mutta mittasuhteiltaan lyhyt, viininpuna-mustakuvioinen 50-luvun prinsessamallinen talvitakki. Leveähkö helmaisessa takissa on shaalikaulukset ja edessä on viininpunaiset napit kahdessa rivissä. Kauniin muodon takkiin antavat prinsessaleikkaukset edessä ja takana, helma leviää lantiolta sievästi. Edessä lantiiolla on leeikkaussaumoihin upotettu kaitaletaskut. Olkapäillä on pienet toppaukset. Takin sisällä on solmittavat kiinnitysnauhat.
Takin materiaali on viininpuna-mustaa, kuviolliseksi kudottua villakangasta, vuori on punertavan-ruskeaa viskoosivuorikangasta ja hihoissa kuviollinen, viininpunasävyinen kevyesti topattu vuori. Miehustassa on vuorin ja villakankaan välissä lämmittävä vatiinikerros.
Vinkki! Ompele kaitaleet keinoturkista hihojen suihin ja helmaan (ja kaulukseen), niin saat pituutta hihoihin ja helmaan lisää!
Vyötärön kohtaa saat tuotua alemmaksi, ottamalla sisään pitkittäisleikkauksista oikeassa kohdassa.

  • Merkki: ei merkkiä näkyvissä, kotitekoinen tai ompelijan tekemä
  • Valmistusmaa: ei tiedossa, mutta luultavasti Suomi
  • Aikakausi:  1940-luvun loppu tai 1950-luvun alku
  • Koko: koko on noin S , mutta mittasuhteiltaan takki on lyhyt!
  • Materiaali:  viininpuna-mustaa, kuviolliseksi kudottua villakangasta, vuori on punertavan-ruskeaa viskoosivuorikangasta ja hihoissa kuviollinen, viininpunasävyinen kevyesti topattu vuori. Miehustassa on vuorin ja villakankaan välissä lämmittävä vatiinikerros.
  • Takin mitat: rinnanympärys noin 90cm, vyötärönympärys 80cm, lantionympärys noin 115cm, helman ympärysmitta 210cm, hartialeveys noin 38cm, hihan pituus 52cm, olkavarren ympärysmitta 37cm, hihansuun ympärysmitta 26cm, arvioitu etupituun olalta vyötärölle 36-37cm, etupituus olalta helmaan noin 93cm 
  • Kunto: oikein hyvä, solmimisnauhat takin sisällä hieman rispaantuneet
  • Toimitusaika: 2-5 päivää
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Vintage lapsille, Tyttöjen vaatteet, Vintage naisille, 50-luku, Koko S ja pienemmät, Takit, jakut, bolerot, neuletakit, Takit