Marjapuuron punainen 60-luvun jakkupuku, koko S-L

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

79,00 €
29,00
Toimituksen paino: 0,5 kg

Tyylikäs, marjapuuron punainen, 60-luvun alunjakkupuku, kynähame ja suora, laatikkomainen jakku. Puku on värjätty luonnonvaaleasta marjapuuron punaiseksi. Merkki: Terylene, kokomerkintä 40, mutta  hameen vyötärö S, lantion- ja rinnanympärys L, katso mitat alempaa. Hameen vyötäröä on helppo isontaa jopa 7cm koska vyötärökaitaleen päät menevät reilusti päällekkäin. Hameen takasaumassa on runsaasti saumavaroja. Puvun materiaali on teryleneä (55% polyesteriä, 45% villaa) Laatikkomaisessa jakussaon 3/4 pituiset hihat, valetaskut läpillä ja isot viininpunaiset napit edessä. Yläosa on melko suora malliltaan.  Hame on kapealinjainen.  Vuoritetussa hameessa on sivulla metallivetoketju ja nappi.

Yläosan mitat: rinnanympärys 102cm, vyötärönympärys 100cm, alareunan ympärys 100cm, etupituus olalta helmaan 58cm, hartia leveys 39cm, hihan pituus 45cm, hihansuun ympärysmitta 28cm, olkavarren ympärysmitta 36cm. Hameen mitat: vyötärönympärys 69cm, lantionympärys 100cm, pituus 53cm + 7cm:n käänne. Hametta on lyhennetty jossain vaiheessa.

Puvun kunto on oikein hyvä. 

Toimitusaika 2-5 päivää.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 3 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vintage naisille, 60-luku, Hameet, Jakkupuvut, Kirppari, Vaatteet ja asusteet, Ale-hintaiset